lauantai 6. huhtikuuta 2013

Arvonta

Laitetaanpa näin huhtikuun ja kevään kunniaksi pieni arvonta pystyyn. Vastaamalla kysymykseen osallistut arvontaan.

Mikä tai mitkä asiat ovat sinulle tärkeimpiä sisustamisessa?

Palkintona arvotaan tämä upea House Doctorin lasinen kerrospurkki. Arvonta suoritetaan 20.4 klo 10.

31 kommenttia:

  1. Tärkein asia on et lopputulos miellyttää omaa silmää :) en välitä muiden mielipiteistä.. En ole maailman paras sisustaja ja koko ajan on joku paikka rempallaan, mutta yritys hyvä 10!

    pia1972 at luukku.com

    VastaaPoista
  2. Tärkeimmät asiat ovat kalusteiden oikea sovittelu, selkeä lopputulos ja värit. Tekstiileillä saa myös paljon tehtyä, vaikka ei hirveitä muutoksia tulisi muuten. katja_k78@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Kaikista tärkein on esine! Sen pitää olla kaunis ja erityisesti olla minulle :) mieleinen. Väriäkin saa joskus tulla kunhan on valkoista :) No ei vaan ..Trendit eivät kohdallani iske. Olen tyylilleni uskollinen. Värikausia tulee ja menee ..vaaleanpunainen on nyt lisä värinä.. Pääasia siis että MÄ TYKKÄÄN!!

    VastaaPoista
  4. Tärkein on se että se tuntuu kodilta!
    Sari.K-@luukku.com

    VastaaPoista
  5. selkeät linjat ja sellainen että tuntee että sisustus ei ole liian hyökkäävä määrältään tai väreiltään.
    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Tärkeintä on että tyyli on yhtenäinen ja värit ovat harmoonisesti tasapainossa.

    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Pääasia on että esine sopii tyyliltään sisustukseen.

    VastaaPoista
  8. Rauhalliset sävyt joihin ei kyllästy ja paranevat vain ajanmyötä

    VastaaPoista
  9. Tunnelma, silmänilo , käyttömukavuus.

    VastaaPoista
  10. Uusi koti valmistumassa piakkoin. Vuoden ajan olen miettinyt millaisen kodin haluan perheellemme. Rauhallinen, yksinkertainen ja turvallinen lasten kannalta. Ja tärkein että näkee oman käden jäljen.

    VastaaPoista
  11. Harmonia ja se että sisustus rauhoittaa, sen keskellä silmä lepää ja saa nauttia KODISTA <3

    VastaaPoista
  12. Eri värien kayttö (esimerkiksi vuoden aikoja huomioiden), puhtaus ja herkkyys :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Eniten vaikuttaa se että koti näyttää kodilta, ei esim. museolta tai vaikka sisustuskaupalta.

    VastaaPoista
  14. Harmoninen ja rauhallinen väritys jossa tilaa niin uudelle kuin vanhalle:)

    VastaaPoista
  15. Sisustus on silloin onnistunut, kun se miellyttää kaikkien asukkaiden silmää. Yhdessä päättäen eikä vain omia visioita toteuttaen tehty.
    Käytännöllisyyttä arvostan myös. :)

    wheeff@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Sisustuksessa tärkeää on että kaikki viihtyy ja kaikkien on hyvä olla. Pitää pystyä myös elämään normaalisti, lastenkin :) Pitää olla toki kaunista mutta ei niin hienoa että lasten täytyy koko ajan varoa :) Sisustuksessa pitää näkyä myös jotain omaa. Ei pelkkiä kauniita kopiota sisustuslehdistä
    Ilman sitä näkyvyyttä omasta elämästä :)

    VastaaPoista
  17. Pienet piristävät itse tuunatut sisustus jutut <3

    VastaaPoista
  18. Yksittäiset esineet ovat tärkeitä ja erilaiset yksityiskohdat, joiden pitää sointua kokonaisuuden kanssa. Sisustuksessa on myös tärkeää se, että tekee kodista sellaisen missä itse viihtyy, ei niinkään sisustuslehtien näköistä. Jos haluaa laittaa tänään väriä, laittaa ja toisena päivänä valkoista ja pelkistettyä. ;) Rohkeutta ja omia ajatuksia!

    VastaaPoista
  19. vuodenaikoihin sopivat pikku jutskat :) yleensä aika simppelillä asenteella mennään :) pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  20. Tärkeimpiin sisustus kulmakiviin kuuluu mielestäni oman tyylin vaaliminen, kodinhan täytyy olla sellainen missä itse ja oma perhe tykkää olla. Meillä on pääsääntöisenä valkoinen koti ja onkin ihana tuoda kevättä kotiin esim. vaaleanpunaisella ruusukimpulla. :) jaananikupaavo@kotinet.com

    VastaaPoista
  21. Pienet yksityiskohdat ja harmoonisuus.

    VastaaPoista
  22. Tärkeintä on että omasta kodista tulee asukkien näköinen ja viihtyisä missä on todella hyvä olla. Maalaisromantiikalla mennään <3 ..... memmaska@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Omassa kodissa on vanhaa ja sopivasti uutta. Itse entisöidyt huonekalut ihanina aarteina. Ei mitään räikeitä 70-luvun tyylisiä värejä seinillä,vaan vaalean rauhallisia.Pääasia että miehen kans tykätään ja viihdytään :) Anita

    VastaaPoista
  24. Sisustuksen pitää olla sellainen että kotona on kotoisaa ja lämmin tunnelma.
    esmeraalda82@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Koti pitää olla sellainen missä kaikki viihtyy.meillä on maalaisromanttista johon olen hurahtanut täysin.pikku hiljaa lisäilen romanttisuutta sinne tänne ;) entisöityjä huonekalujani olen lisännyt sisustukseen ja uudet ovat saaneet väistää vanhojen tieltä.värimaailma on valkoista,roosaa,harmaata,ripaus mustaa.kaikki ei ole meillä valkoista ;) väriä pitää elämässä olla!=)

    VastaaPoista
  26. Kodikas ja asukkaidensa näköinen :) Minä tykkään yhdistää uutta ja vanhaa.

    VastaaPoista
  27. Kerrostuneisuus on tärkeää eli se, että koti koostuu eri ikäisistä ja eriaikaan hankituista asioista ja esineistä. Ei kerralla kaikkea..

    VastaaPoista
  28. Kotoisaa pitää olla, hienoudenkin kustannuksella. Paljon pehmeitä paikkoja, tyynyjä, peitteitä, tunnelmavalaistusta... ruutua, raitaa ja paljon värejä.

    VastaaPoista
  29. Onhan sitä kaikenlaisia kriteerejä sisustamisessa, mutta valitettavan usein raha ratkaisee eli maku ja mieltymykset joustaa ja tulee hankittua sellaisiakin huonekaluja joista ei ihan niin kauheasti välitä. Ajattomuus voisi olla yksi tärkeä kriteeri; silloin saisi säästettyä vähän rahassakin, kun hankinnat eivät ala niin nopsaan harmittamaan tai tuntumaan vanhanaikaisilta.

    VastaaPoista
  30. Tämän kertainen arvonta suoritettu 4 vuotiaan Milja tyttösen vetäessä voittolapun laatikosta. Onnetar suori Kirsi Saarikkoa. Onnittelut voittajalle! Seuraava arvonta suoritetaan Facebookissa ja palkintona tulee olemaan Greegatea :)

    VastaaPoista